Nieuws

februari 2020

update warehouse Doelwijk Waddinxveen

Nog 2 maanden en ons ultramoderne warehouse is klaar voor gebruik! Vanaf de snelweg en de nieuwe afrit van de A12 is het pand inmiddels goed te zien. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de afbouw en inrichting.

Binnenkort wordt er ook gestart met het zonnepark op ons dak, bestaande uit bijna 3000 zonnepanelen. Zonne-energie is één van de meest schone vormen van duurzame energie. Hiermee voorzien wij niet alleen onszelf, maar ook nog eens de hoeveelheid energie die te vergelijken is met het jaarverbruik van zo’n 400 huishoudens.
Meer info? Neem gerust contact op.

november 2019

vanaf april 2020 16.000 m2 warehouse gereed

Het gaat nu hard! De bouw van ons nieuwe warehouse verloopt voorspoedig en inmiddels staat de helft van de constructie. Medio april 2020 wordt het opgeleverd. Wij zullen de helft in gebruik nemen om verder te kunnen groeien met onze Europese warehousing-activiteiten. De andere helft ontwikkelen wij voor onze opdrachtgever BK Cookware. Zij vestigen hier, als onderdeel van de Cookware Company, hun nieuwe Europese distributiecentrum.
Meer info? Neem gerust contact op.

juni 2019

nieuwbouw Doeleman Logistiek Waddinxveen

Wij zijn trots te melden dat, na ruim een jaar van voorbereidingen, de bouw van ons 2e warehouse is begonnen! Een eigen ontwikkeling die onze groei voor de komende jaren moet borgen. Met een totale vloeroppervlakte van zo’n 16.000 m2, 2 kantoorgedeelten en de mogelijkheid tot 2 flexibel in te delen oppervlakten wordt het warehouse meer dan toekomstbestendig gebouwd. Het complete warehouse biedt plaats aan meer dan 25.000 palletposities.

De ligging wordt ideaal. Pal aan de nieuwe hoofdentree van Distripark Doelwijk (onderdeel van de A12-corridor) in Waddinxveen en direct aan de nieuwe afslag van de A12 en dichtbij de A20. Vanzelfsprekend voldoet het multifunctionele pand ook aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd. Het wordt zelfs méér dan energieneutraal gebouwd met o.a. zo’n 2500 zonnepanelen op het dak.

Het pand zal in de loop van Q1 2020 klaar zijn voor gebruik!
Meer info? Neem gerust contact op.