Complete B2B en B2C logistiek

Voor Europese consumentenmerken

Hiermee zijn we jouw ideale partner

Als toonaangevende specialist in Europese logistiek voor hoogwaardige consumentenmerken, beschikken wij over meer dan 70 jaar ervaring in slimme logistieke oplossingen voor sectoren zoals houseware, design, elektronica, beauty & healthcare.

Hiermee zijn we als geen ander ook jouw ideale partner; ons uitgebreide track-record en expertise stellen ons in staat om de volledige B2B en B2C logistiek in heel Europa te beheren voor onze klanten. 

Maximale flexibiliteit, gebouwd op groei

Door koppelingen met 50+ (e-)retailers in heel Europa als Amazon, John Lewis, El Corte en slim gebruik van een multi-carrier strategie, waardoor we onze klanten de beste oplossingen en flexibiliteit in verzendingen kunnen bieden, leveren we altijd precies wat jij nodig hebt.

Daarnaast kunnen we onze capaciteit moeiteloos aanpassen tijdens seizoenspieken, wat ons in staat stelt om het hele jaar door betrouwbare service te bieden, ongeacht de vraag naar jouw producten. Zo kunnen wij jouw groeiambitie altijd ondersteunen en op lange termijn met je meegroeien.

Neem contact op

De stille kracht achter jouw succes  

We zijn niet alleen een one-stop shop voor logistieke maatwerk-oplossingen. Via ons state-of-the-art WMS met real-time dashboards ontvang je waardevolle data-inzichten om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. 

Ons partnerschap gaat verder dan leverancier-klantrelaties; wij richten ons op duurzaamheid, lange termijn relaties en we zijn AEO gecertificeerd. Hierbinnen kun je rekenen op korte communicatielijnen, een vast contactpersoon en de loyaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers. 

Ervaar totale logistieke ontzorging  

We nemen zowel je B2B als B2C logistiek volledig uit handen en zorgen voor een oplossing die helemaal is ingericht op jouw specifieke behoeften. Wij regelen alles tot in de puntjes, dat begint al bij ons onboardingsproces, gekenmerkt door efficiënte ICT-integratie en slimme aanpassingen. Denk ook aan een op maat ingericht retourproces, next day delivery in de Benelux en het gebruik van klantspecifieke verpakkingen. We kijken altijd waar processen verbeterd kunnen worden en waar in het proces er behoefte is aan maatwerk. Want jouw bedrijf is tenslotte uniek. 

Met onze brede dienstverlening, inclusief B2B en B2C logistiek door heel Europa, kunnen we vervoerswensen van elk formaat moeiteloos vervullen. Zo kan jij je met een gerust hart richten op je core business. 

Wil jij ook volledige logistieke ontzorging ervaren? Of wil je meer weten over onze onderscheidende manier van werken? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.