Uitbesteden logistiek

De expert in Warehousing en eCommerce oplossingen voor groeiende merken

Direct contact opnemen

Wij zijn dé logistieke partner voor complete B2B & B2C oplossingen in Europa

  • Op maat gemaakte en schaalbare oplossingen voor groeiende merken in Europa
  • Ingericht op hoge volumes voor zowel B2B en B2C
  • Meer dan 70 jaar track-record in sectoren als houseware, design, elektronica, beauty & healthcare.
  • Bekend met levering aan 50+ (e-)retailers in Europa als Amazon, John Lewis, El Corte etc.
  • Slim ingerichte processen en ICT
  • Multi-carrier opties, aansluiting met de grote vervoerders
  • Schaalbaarheid tijdens seizoenen
  • 24/7 monitoring, dashboard- en data inzichten

Partner voor kwalitatieve consumentenmerken

Onze opdrachtgevers leveren topkwaliteit aan hun klanten. Net als de klanttevredenheid is de groei-ambitie hoog. Het vinden van de juiste logistieke partner die dit ondersteunt, is van groot belang. Wij van Doeleman zijn die partner. Met een track-record van 70+ jaar en volledige focus op het leveren van schaalbare oplossingen voor consumentenmerken in Europa, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Efficiëntie en maatwerk binnen slimme standaarden

Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er bij next-level logistieke ontzorging komt kijken. We weten ook dat ieders bedrijfsprocessen en wensen uniek zijn, want daarmee wordt het verschil gemaakt. Daarom bieden we een slim data-gedreven logistiek platform, waarbinnen elk logistieke proces volledig op maat ingericht wordt. Maar wel op basis van – vanuit onze uitgebreide ervaring ontwikkelde – slimme standaarden. Vanaf onboarding wordt zo direct geprofiteerd van een slim en efficiënt proces.

Neem direct contact op

Slimme onboarding

De onboarding van klanten wordt opgepakt vanuit ons bewezen model. Slimme aanpassingen en efficiente ICT-integratie zorgen vooraf voor volledige duidelijkheid over het tijdspad en de te doorlopen fases. Zo wordt de overstap met minimale kopzorgen én minimale logistieke downtime gerealiseerd.

 

Gericht op jouw lange termijnambities en seizoen werking

Wij richten ons op totale ontzorging en lange termijn relaties. Eén ding weten we daarbij zeker; behoeften blijven altijd veranderen. Bijvoorbeeld door groei of seizoenswerking. Flexibel op- en afschalen zijn daarom een integraal onderdeel van onze aanpak, zodat we continu blijven aansluiten op de behoeften.

B2B & B2C logistiek in heel Europa

Om volledig te ontzorgen bieden we zowel B2B als B2C logistiek aan, we leveren door heel Europa. We hebben directe aansluitingen met grote vervoerders, een eigen vloot en zijn compliant met 50+ grote partijen als Amazon en Bol. Kortom, we hebben alles in huis om vervoerswensen binnen Europa naadloos in te vullen. Van het kleinste pakketje tot complete wagenlading.