Warehousing & eCommerce

Europese orderverwerking, zowel B2B als B2C

Alles in vertrouwde handen

Als logistiek partner nemen wij het complete warehousing- en ecommerceproces uit handen. Niet alleen de fysieke, maar ook de administratieve orderverwerking op het gebied van B2B en B2C. Uit één centrale voorraad verzorgen wij uw Europese verzending van retail orders, web-orders en drop shipments.

Al jaren voeren wij internationale leveringen uit aan alle bekende ketens en web-platforms, waaronder Amazon, Bol.com, Wehkamp, John Lewis, Karstadt, Asos, TJX en Waterstones. Van groothandel tot internationaal opererende webshop, ons team staat voor u klaar.

Wij zijn AEO-gecertificeerd, waarmee wij bevoegd zijn om goederen in ons douane-entrepot op te slaan en de dossier-administratie te verzorgen.

Maatwerk

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke eisen en wensen op het gebied van logistiek. Daarom geloven wij niet in een ‘standaard oplossing’. De dagelijkse verwerking van uw orders voeren wij compleet naar uw wensen uit. Zo houden we rekening met zaken als specifieke aanleverinstructies, het aanmelden/inboeken van uw zending bij de ontvanger en een pakbon in uw eigen huisstijl.

En om nog beter bij uw logistieke proces aan te sluiten, bieden wij u ook alle denkbare Value Added Services zoals het herverpakken, labelen en personaliseren van uw orders.

Systeem integratie

Uw orders verwerken we op een goede en efficiënte manier dankzij een geavanceerd Warehouse Management Systeem (WMS). Ons WMS is te koppelen met alle ERP-systemen. Zo kunnen orders direct uit uw systeem worden verwerkt. Via onze beveiligde internetportal raadpleegt u realtime gegevens, zoals uw actuele order- en voorraadstatus en het 24/7 volgen van uw zendingen.

Warehousing in het kort

  • Verwerking van al uw Europese B2B- als B2C-orders
  • Zowel retail- als weborders én drop-shipments uit 1 voorraad
  • Real-time inzicht in o.a. order status en het 24/7 volgen van zendingen
  • Ervaren met het leveren aan alle bekende (winkel)ketens en web-platforms
  • Maatwerk dat naadloos aansluit op úw wensen en identiteit

Naast warehousing en eCommerce staat Doeleman Logistiek als allround logistiek dienstverlener voor u klaar als het gaat om (inter)nationale pakket- en pallettransporten en opslag en voorraadbeheer.

Europese warehousing en eCommerce onder één dak