Opslag en Voorraadbeheer

Meer dan 40.000 pallet- en legbordposities

Opslag en Voorraadbeheer

Onze moderne warehouse faciliteiten bieden plaats aan meer dan 40.000 voorraadposities. Efficiënt ingericht met zowel pallet- als legbordplaatsen. Het (digitaal) voorraadbeheer wordt ondersteund door ons uitgebreide Warehouse Management Systeem (WMS). Hierdoor kunnen wij allerlei soorten goederen, waaronder kleine voorraadposities verwerken. Van design-gifts en decoratie artikelen tot hoogwaardig speelgoed en consumenten-elektronica.

Doordat we alle orders uit één voorraad picken, zowel B2B als B2C, gebruiken we een minimaal aantal voorraadlocaties. Daarmee is ons warehouse optimaal ingericht, waardoor opslagkosten zo laag mogelijk gehouden worden.

Tijdelijke of permanente opslag

Voor klanten die alleen gebruik willen maken van onze opslag-faciliteiten, zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zowel voor korte als lange termijn bieden wij scherpe condities. Goederen kunnen desgewenst gebracht of gehaald worden, maar ook de lossing van zeecontainers kunnen wij uitvoeren. Wij zijn AEO-gecertificeerd, waarmee wij bevoegd zijn om goederen in ons douane-entrepot op te slaan en de dossier-administratie te verzorgen.

Ondersteuning

Wij verzorgen het complete voorraadbeheer, daartoe worden alle processen ondersteund door ons geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS). Het voorraadbeheer is dan ook volledig geautomatiseerd. Via onze portal heeft u 24/7 eenvoudig en realtime inzicht in uw voorraad en bijhorende rapportages. Ons warehouse kent een hoog beveiligingsniveau waardoor alle soorten goederen kunnen worden opgeslagen.

Voorraadbeheer in het kort

  • Efficient ingericht warehouse met ruim aantal pallet- en legbordposities
  • Zowel B2B als B2C orders worden gepickt uit één voorraad
  • Ook voor alleen tijdelijke of permanente opslagbehoefte
  • AEO-gecertificeerd voor het opslaan en verwerken van douane-goederen
  • Geautomatiseerd voorraadbeheer, 24/7 toegang tot realtime info via onze portal

Naast opslag en voorraadbeheer staat Doeleman Logistiek als allround logistiek dienstverlener voor u klaar als het gaat om (inter)nationale pakket- en pallettransporten en warehousing en eCommerce.

40.000 pallet- en legbordplaatsen, tijdelijk of permanent beschikbaar